blålysterapi i hjemmetblålysterapi i hjemmet

Ofte stillede spørgsmål om blålysterapi

af Andres Jimenez | 23. april 2022

Hvad er blålysterapi?

Blålys terapi er en type lysterapi, der bruger blåt lys i stedet for rødt lys. Blåt lys har vist sig at være effektivt til behandling af acne, men det kan også bruges til at behandle andre tilstande. Blåt lys terapi bruges nogle gange i kombination med rødt lys terapi.

Hvad er fordelene ved blålysterapi?

Blålysterapi har en række fordele. Det kan bruges til at behandle acne, rynker og fine linjer. Det kan også være med til at forbedre udseendet af ar. Blålysterapi siges også at øge kollagenproduktionen og øge celleomsætningen.

blålysterapi i hjemmet

Er blålysterapi sikkert?

Blålysbehandling er rapporteret sikker, når den udføres af en kvalificeret hudlæge. I sjældne tilfælde kan du opleve midlertidige bivirkninger som hudrødme. Kontakt altid en læge, før du gennemgår nogen form for behandling. Blålysterapi anbefales ikke til gravide kvinder eller personer, der tager visse lægemidler, der gør din hud følsom over for lys. 

Er blålysterapi sikkert under graviditet?

Blålysterapi anbefales ikke til gravide kvinder. Blåt lys kan forårsage fosterskader hos babyer under udvikling, så det er bedst at undgå denne type behandling under graviditet og amning. Gravide kvinder bør undgå at bruge blålysterapi bør ikke anvendes i ansigtet, på halsen eller på hænderne.

Kan blåt lys terapi gøre acne værre?

Blålysterapi kan forbedre udseendet af pletter og acne. For eksempel virker blålysterapi ved at målrette mod de bakterier, der forårsager acne. Når de først udsættes for blåt lys, dræbes de bakterier, der forårsager akne. Solawaves Bye Acne-enhed reducerer sværhedsgraden af ​​udbrud og moderat acne.

Er blåt lys en laser?

Nej, blåt lys er ikke en laser. Behandling med blåt lys hjemme bruger et sikkert blåt lys til at dræbe bakterier, der kan forårsage acne. Lyset trænger ind i huden og retter sig mod de bakterier, der forårsager akne. Blålysterapi er en FDA-godkendt behandling mod acne og er klinisk bevist at være sikker og effektiv. Solawaves Bye Acne-enhed udnytter FDA-godkendt blåt og rødt lys til effektivt at reducere mild til moderat acne.

Kan terapi med blåt lys forårsage mørke pletter?

Blålysterapi kan faktisk være med til at forbedre forekomsten af ​​mørke pletter på huden. Terapien virker ved at målrette melaninet i huden, som er det, der giver huden dens farve. Når blåt lys rammer melaninet, nedbryder det det og gør det mindre synligt.

blålysterapi i hjemmet

Kan du bruge blålysterapi med retinol?

Ja, du kan bruge blåt lys terapi med retinol. Denne kombination kan hjælpe med at reducere betændelse og rødme forbundet med rosacea. Det kan også hjælpe med at forhindre fremtidige opblussen. Blåt lys og retinol kan bruges sammen til at behandle en række hudsygdomme.

Forvandl din hud med solwave

Ikke sikker på, hvor du skal starte? Tag vores hudquiz.