mikrostrøm enhedmikrostrøm enhed

Kan mikrostrømme virkelig levere?

af Andres Jimenez | 8. februar 2022

Mikrostrøms er en elektrisk vekselstrøm på lavt niveau, der har været brugt medicinsk som terapi siden 1980'erne, hvor den første gang blev brugt som en FDA-godkendt behandling for Bells parese og muskellammelse. Forskning i årene efter viste, at mikrostrømme også var fremragende ansigtsbehandling for at forbedre hudens elasticitet og reduktion af rynker, og er nu en af ​​de mest banebrydende ansigts- og skønhedsteknologier på markedet.

mikrostrøm enhed

Hvordan opnår mikrostrømme så utrolige resultater? Microcurrents lavspændingselektricitet stimulerer muskler, adenosintrifosfat (ATP) cellevækst og kollagenudvikling i ansigtets dermis. Nogle hævder endda, at ansigtet efter en mikrostrømsbehandling ser ud til at være mere symmetrisk, så hvis du er en klassisk en-side-af-mund-smiler, kan mikrostrømme måske hjælpe med at udjævne skævhed i ansigtet. 

I disse dage anvender mange af de hotteste nye hudplejeprodukter til forbrugere mikrostrømme. De bruges til at løfte og forme ansigtskonturer, hjælpe med lymfedrænage, tydeliggøre og jævne hudtonen, forhindre kommende udbrud, øge lysstyrken og gløden, fjerne området under øjnene og reducere rynker. 

Hvordan vælger du den bedste mikrostrømme maskine? Nå, det afhænger af dit ansigt og i høj grad din pengepung. På grund af dets teknologiske krav har mikrostrømme traditionelt ikke været billige. Behandlinger i et spa kan variere fra op til 1.251,99 kr. for en 30 minutters behandling (med resultater, der generelt varer 48-72 timer), og nogle enheder er langt over 2.502,99 kr.. Banebrydende forbedringer gør imidlertid bedre og billigere produkter hver dag, og nu fås derm-niveau hjemmeværktøjer til en brøkdel af prisen.  

Med mere overkommelige enheder hjemme, kan du oftere få adgang til fordelene ved mikrostrøm (3-5 gange om ugen i 5-10+ minutter), og som de fleste ting er konsistens nøglen. Tjo mere du bruger det, jo længere kan dine ønskede resultater holde

mikrostrøm enhed

Det er derfor, for mange, at bringe mikrostrømme ind i dine daglige rutiner med en hjemme-enhed er en no-brainer. Over tid du vil spare mange penge ved at bruge en af ​​de mange fantastiske mikrostrøm-enheder på markedet i dag ved ikke at skulle gå i spaen, og nogle værktøjer kombinerer yderligere terapier som f.eks LED rødt lys og ansigtsmassage for bedre resultater. 

Uanset hvilket produkt du vælger, anbefales det, at du investerer i en godt ledende serum eller gel for at fange så meget af mikrostrømmens fordele som muligt, og som altid, kontakt din læge, hvis du oplever problemer eller er usikker på, om du kan bruge mikrostrømme på grund af underliggende medicinske tilstande.

Forvandl din hud med solwave

Ikke sikker på, hvor du skal starte? Tag vores hudquiz.

relaterede artikler

rødt lys terapi

Mikrostrømme, forklaret

af Andres Jimenez | 2. september 2022
rødt lys terapi for knækkede kapillærer

Brækkede kapillærer er nemmere at behandle, end du tror

Hvordan virker mikrostrøm?

af Andres Jimenez | 27. august 2022