rødt lys terapirødt lys terapi

Mikrostrømme, forklaret

af Andres Jimenez | 2. september 2022

Aloe vera er en lægeplante, der er blevet brugt til at behandle forskellige hudsygdomme i tusinder af år. Fordi planten findes i mange tørre, tørre klimaer, opbevarer aloeblade deres eget vand for at overleve barske forhold. Disse vandtætte blade, kombineret med specielle planteforbindelser kaldet komplekse kulhydrater, gør det til en effektiv fugtighedscreme og smertestillende på grund af dens anti-inflammatoriske egenskaber, og har hjulpet mennesker i årtusinder med at helbrede aktuelle hudproblemer og holde den klar og hydreret.

De gamle egyptere kaldte aloe "udødelighedens plante" af en grund har det mange fordele uden for skønhed. Hvad de fleste mennesker dog ikke ved, er det aloe vera er faktisk en fantastisk leder af elektricitet, fordi det er 99% vand! Når det parres med noget som kobber eller zink for at øge ledningsevnen, kan aloe dramatisk forbedre elektriske mikrostrømsenheder, hvilket fører til et midlertidigt "facelift-look", og med tiden styrker og strammer ansigtsmusklerne. Når det bruges sammen med ansigtsværktøjer, kan aloe også hjælpe med lymfedrænage, konturere ansigtsmuskler, udglatte rynker og fremskynde heling. Dette skyldes, at tilstedeværelsen af ​​elektrolytter opløst i vand kan skabe en overladet vej for elektricitet at passere igennem, så dine skønhedsværktøjer kan nå dybere lag af huden og arbejde dine ansigtsmuskler lidt hårdere. 

Udover dets ledende egenskaber har aloe den perfekte tekstur til at hjælpe alle dine værktøjer til skønhedshudpleje glid ubesværet hen over huden, mens du masserer, konturerer, puffer og formerer. Du kan bruge det alene, eller det kan fungere som et grundlæggende hudplejeserum under din fugtighedscreme, hvis du ønsker at parre din serumsamling. 

Hold øje med denne kraftfulde ingrediens, når du handler efter hudpleje, og sæt den i gang, når du bruger din hjemmeansigtsrulle, ansigtsmassager eller mikrostrømsenhed. Som altid skal du lave en lille lappetest på din hud, før du påfører evt serum eller aloe til hele dit ansigt for at undgå mulig allergisk reaktion, og rådfør dig med din læge, hvis du oplever problemer.

Forvandl din hud med solwave

Ikke sikker på, hvor du skal starte? Tag vores hudquiz.

relaterede artikler

rødt lys terapi for knækkede kapillærer

Brækkede kapillærer er nemmere at behandle, end du tror

Hvordan virker mikrostrøm?

af Andres Jimenez | 27. august 2022