rødt lys ansigtsterapirødt lys ansigtsterapi

Hvilke hudplejeprodukter er bedst egnede til at hjælpe dine hudproblemer? Tag vores 1 minuts hudquiz

Varmeterapi hudpleje fordele

af Andres Jimenez | 8. februar 2022

Opvarmning af hud og ansigt, også kendt som termoterapi, er for nylig blevet populære tilføjelser til hudplejeværktøjer, fordi det kan hjælpe med blodgennemstrømning og hudcirkulation. Meget ligesom et afslappende boblebad, opvarmende hudterapier varme at slappe af i kroppen og musklerne ved at udvide blodkarrene, så blodgennemstrømningen lettere kan cirkulere. Dette tillader ilt og næringsstoffer at bevæge sig gennem hele kroppen, hvilket er afgørende for genvækst af beskadiget væv og lymfedrænage.

rødt lys ansigtsterapi

Selvom det er en almindelig myte, at varme kan åbne eller formindske porestørrelsen (det kan den ikke), kan opvarmningsterapier blødgøre propper af olie, eller comedonal kerne, fanget indeni porer gør det til en almindelig praksis blandt æstetikere og hudlæger, før de foretager hudormeekstraktion. Når varme påføres hudens overflade, udvider det straks blodkarrene i en proces kaldet vasodilatation. Blodcirkulationen øges derefter kraftigt, hvilket resulterer i forbedring af farve, reduktion af betændelse og en generel "sund" glød (hvem ønsker ikke det?).

En anden fordel ved varmeterapi er, at den kan reducere produktspild med fremme fuld absorption af serum ind i de dybeste lag af din hud. Med anti-rynke cremer, der løber op mod 1.426,99 kr., kan det betale sig at maksimere din huds evne til at optage så meget næring som muligt og få mest muligt for pengene ud af dine produkters aktive ingredienser.

Hvis du ikke ønsker at tilføje flere produkter til din hudplejekollektion (der er kun så meget plads på en badeværelsesdisk), en tur til en infrarød sauna kan være i kortene for dig. Ved at hæve kropstemperaturen hjælper sved med at afgifte kroppen, dræbe acne-fremkaldende bakterier, rense porerne og føre til en enestående glød.

rødt lys ansigtsterapi

Når det kommer til at bruge varmeterapi på din følsomme ansigtshud, skal du altid være forsigtig. Alles hud er forskellig, og hvis du har flere spørgsmål om, hvordan du parrer bestemte sera og cremer med varmeapparater, så kontakt din hudlæge.

Klar til at forvandle din hud med Solawave? Få din personlige rutine

Forvandl din hud med solwave

Relaterede artikler

rødt lys terapi

Mikrostrømme, forklaret

af Andres Jimenez | 2. september 2022