rødt lys massagerødt lys massage

Gode ​​vibrationer: ansigtsmassage til fyldigere hud

af Andres Jimenez | 8. februar 2022

Vibrerende ansigtsmassageværktøjer der bruger vibrationer og mikrostrøm til at forstærke virkningerne af ansigtsmassage, er helt klart trending, og det er alt sammen takket være den øgede cirkulation og kemiske signaler, der kan opstå, når du bruger en af ​​disse enheder på din krop, hvilket fører til en midlertidig fyldning af huden og et generelt rosenrødt skær.

I 1960'erne opdagede russiske astronauter, at det at lave modstandstræning, mens de stod på en oscillerende plade, markant modvirkede den fysiske forringelse, de oplevede i rummet. Efterfølgende undersøgelser tyder på, at vibrationstræning, som får muskler til at trække sig sammen 30-50 gange i sekundet i modsætning til en til to ved normal styrketræning, havde evnen til at reducere smertefornemmelser både på overfladen og dybt ind i muskler og led. Dette fænomen er kendt som vibrationsanalgesi, hvor vibrationsfrekvenser blokerer kommunikationen af ​​smertereceptorer og trick hjernen til at føle mindre smerte, har været et stort fremskridt inden for fysioterapiområdet.

rødt lys massage

Så hvordan kan disse gode vibrationer øge din hudplejerutine? Vibrationstræningsudviklingen hjalp ikke kun atleter og astronauter; undersøgelser tyder også på, at vibrationsterapi kan være en mirakelarbejder på anti-aldringsfronten. Når lav-niveau vibration påføres overfladen af ​​din ansigtshud, kan det fremme sundere blodgennemstrømning, der fører til fyldigere hud og en rosenrød glød.

Denne teknologi har vist sig at være sikker for alle hudtoner og hudtyper, men tjek med din hudlæge, før du begynder at tilføje den til din hudplejerotation for at sikre dig, at der ikke er kontraindikationer eller problemer, der kan påvirke underliggende tilstande.

Forvandl din hud med solwave

Ikke sikker på, hvor du skal starte? Tag vores hudquiz.

Relaterede artikler

rødt lys terapi

Mikrostrømme, forklaret

af Andres Jimenez | 2. september 2022