bedste rødlysterapi til ansigtbedste rødlysterapi til ansigt

Vil rødt lys terapi hjælpe?

af Andres Jimenez | 8. februar 2022

Klar til nogle fjerntliggende fakta? LED lysterapi var født på NASA da videnskabsmænd opdagede, at astronauters sår helede meget langsommere i rummet. Det fandt de ud af rødt lys terapi (alias RLT) er mere end blot et prangende lysshow. Når det påføres ved en bølgelængde på 660+ nanometer, er det blevet bevist hjælpe med at hele sår superhurtigt på grund af dets evne til at fremme blodcirkulationen og hurtigt øge den naturlige kollagenproduktion. 

bedste rødlysterapi til ansigt

Yderligere undersøgelser af RLT viste, at de medicinske fordele ved LED-terapi fandt sted, fordi mitokondrier (cellens kraftcenter) i huden kan absorbere disse specifikke lysbølgelængder. Dette kan hjælpe cellerne med at producere mere adenosintrifosfat (ATP), energikilden til alle celler, og med denne ekstra energi mener eksperter, at cellerne muligvis kan reagere bedre på skader og forynge sig selv.

Det varede ikke længe, ​​før skønhedsindustrien så disse fantastiske cellulære resultater og ville se hvordan LED rød lysterapi kan hjælpe almindelige hudproblemer. Det er stadig svært at tro, at svaret på perfekt hud er pakket pænt ind i en lille LED-pære, men nu ved vi rødt lys LED terapi kan have en enorm indflydelse på rynker, rosacea, acne, og psoriasis, nogle forhold ser forbedring efter så lidt som 15 minutters brug af LED rødt lys. 

bedste rødlysterapi til ansigt

Mens de sidste par årtier har set en stor stigning i klinisk administrerede rødt lys-procedurer, er det først for nylig blevet bredt tilgængeligt på grund af fremskridt inden for energieffektiv LED-teknologi og hjemmebehandling med rødt lys ansigtsmasker. Der er så mange muligheder at prøve, og uanset hvad du ender med at købe, er det vigtigt at bruge RLT i 10-20 minutter hver dag i et par uger for at få det fulde udbytte. 

Denne terapi har vist sig at være sikker og effektiv til alle hudtoner og hudtyper, men sørg for at konsultere din hudlæge, hvis du har spørgsmål, og kom med en skræddersyet behandlingsplan for at imødekomme behovene for dine specifikke hudproblemer. 

Forvandl din hud med solwave

Ikke sikker på, hvor du skal starte? Tag vores hudquiz.

relaterede artikler

rødt lys terapi

Mikrostrømme, forklaret

af Andres Jimenez | 2. september 2022
rødt lys terapi for knækkede kapillærer

Brækkede kapillærer er nemmere at behandle, end du tror

Hvordan virker mikrostrøm?

af Andres Jimenez | 27. august 2022