Rødlysterapi til ansigtetRødlysterapi til ansigtet

Hvilke hudplejeprodukter er bedst egnede til at hjælpe dine hudproblemer? Tag vores 1 minuts hudquiz

Rødlysterapi til ansigtet

af Andres Jimenez | 29. september 2022
Rødt lys terapi (RLT) blev først brugt af NASA til at øge plantevæksten i rummet. Det blev derefter brugt til at hjælpe med at hele sår på astronauter. RLT er blevet brugt til mange forskellige applikationer siden da, og det betragtes bredt som en gyldig terapi til at reducere rynker, akne, ar og rødme i ansigt og krop.

Hvad er rødt lys terapi?

Rødlysterapi bruger et lavfrekvent rødt lys til at skinne på huden i sessioner af 15-20 minutter for at hjælpe med at dræbe skadelige bakterier i huden. Når det bruges i kombination med et fotosensibiliserende lægemiddel, kan det røde lys bruges til at reducere nogle af de skadelige virkninger af hudkræft, psoriasis eller vorter.

Hvordan virker rødt lysterapi?

Rødlysterapi virker med mitokondrierne i din hud. Mitokondrier genererer den energi, der er nødvendig for at booste cellernes kemiske reaktioner og anspore dem til at arbejde hårdere. De opsuger det røde lys og bruger det som energi til at reducere de skadelige virkninger af ting som aldring, sygdom og miljø på cellerne.  

Måder lysterapi virker på huden på er:

 • RLT stimulerer de celler, der producerer kollagen, et kemikalie, der giver huden dens elasticitet og styrke. Du vil se ordet kollagen brugt meget i reklamer for hudcremer.
 • Øger produktionen af ​​fibroblaster, de celler, der bidrager til dannelsen af ​​bindevæv i huden.
 • Øger blodcirkulationen i huden og giver den en dejlig sund glød.
 • Sænker den inflammation, der findes i celler, der kan forårsage et hævet udseende.

Tilstande, der kan behandles med rødlysterapi

Sår

Forbedrer helingsprocessen for sår. RLT gør dette ved direkte at stimulere regenereringen af ​​sunde celler i såret. Det bruges som en mindre hård behandlingsmetode.

Strækmærker

Reducerer forekomsten af ​​strækmærker. Det røde lys er fokuseret på strækmærkerne og får mærkerne til at reducere i intensitet ved at blødgøre udseendet.

Alderstegn

Reducerer forekomsten af ​​alderspletter og rynker og forbedrer hudens elasticitet.

Hudforhold

Reducerer skader og irritation forårsaget af hudsygdomme. Kløende, smertefulde hudsygdomme som psoriasis, rosacea og eksem kan forbedres væsentligt med behandling med rødt lys.

Andre forhold, det kan forbedre:

 • Ardannelse
 • Solskader
 • Hårvækst
 • Acne

Måder at bruge rødt lys til dit ansigt derhjemme

Nogle behandlinger med rødt lys kræver et stort tidsforbrug. Det er måske ikke muligt at gå til en klinik eller lægekontor hver eneste gang. Det er hjemme rødt lys terapi produkter er så populære. Genstande såsom en rød-lys terapistav kan bruges i dit hjem i 15-20 minutter uden at skulle forlade din stue.
Ansigtsstaven med rødt lys er lille, kompakt og kan bruges overalt, når du vil have et lille løft i huden. Andet rødt lys ansigtsterapiapparater komme i et lys, som du kan bruge ved dit skrivebord, mens du arbejder i et par minutter hver dag. Når du går på nettet og ser før og efter billeder med rødt lys, kan du se en mærkbar forskel i stramhed og klarhed af huden i ansigtet. Rødlysterapi i hjemmet er den perfekte måde at få den foryngende fordel og holde din travle tidsplan på sporet.

Andre fordele ved rødt lysterapi:

Det er udbredt af brugere af rødt lys terapi på regelmæssig basis, at det kan reducere mængden af ​​helingstid efter træning med kun 10-15 minutters brug om dagen. Med de røde lyspaneler, der stråler det helbredende lys over hele din krop på én gang, får cellerne det energiboost til at arbejde hårdere, og de hjælper med at regenerere væv og muskler efter træning.

Hjælper med søvn

Det er en velkendt sag, at elektroniske enheder udsender et blåt lys der forstyrrer vores naturlige søvnrytmer. Mange af os bruger vores enheder det meste af dagen og derefter til at slappe af, inden vi går i seng. Rødlysterapi vil reducere virkningerne af blåt lys og fremme en naturlig døgnrytme, der vil slappe af dig og lulle dig i søvn. Der er kliniske undersøgelser online, der viser, at dette er tilfældet.
Det er ikke overraskende, at rødt lys terapi er populært for dem, der ønsker at se og føle sig yngre. Den ikke-invasive terapi har få bivirkninger, ingen nedetid og kan bruges i så lidt som 10 minutter om dagen for at se resultaterne. Prøv rødt lysterapi og mærk forskellen.

Hjælpsomme links

 1. Ofte stillede spørgsmål
 2. Sådan bruges
 3. Strålende fornyelsesstav
 4. Rødlysterapi før og efter

Klar til at forvandle din hud med Solawave? Få din personlige rutine

Forvandl din hud med solwave