acne blåt lys terapiacne blåt lys terapi
acne blåt lys terapiacne blåt lys terapi
blåt lys vs rødt lys terapiblåt lys ansigt
blå lys rosaceablå lys rosacea
blå lys rosaceablå lys rosacea
blå lys rosaceablå lys rosacea
blåt lys ansigtblåt lys ansigt

Skønhed for alle

Solawave er en hudplejeteknologivirksomhed baseret i Los Angeles, Californien. Vi er et team af iværksættere, ingeniører og hudplejeentusiaster, der har en mission om at gøre videnskabsstøttet hudpleje tilgængelig for alle.

rødt lys ansigt
Videnskabsstøttet
Godkendt af æstetikere
Rigtige resultater, hurtigt
Gennemprøvet teknologi

Vi tror ikke på fejl

Hos Solawave mener vi, at hudplejeindustrien er for fokuseret på såkaldte fejl og ufuldkommenheder. Hudpleje bør ikke handle om nedværdigelse. Hver enkelt af os navigerer vores hudplejerejse med vores egne unikke ambitioner.

For at hjælpe dig med at nå, hvad end dine mål måtte være, mener vi, at hver enkelt person har ret til hudpleje af høj kvalitet. Vores patenterede hudplejeteknologi, designet til alle køn, aldre og hudtyper, hjælper dig med at opnå glat, strålende hud, samtidig med at du bevarer din naturlige skønhed.

rødt lys ansigt

Vores historie

Efter mange års arbejde med hudpleje og skønhed, mens vi kæmper med vores egne hudproblemer, vender vi scriptet om, hvem der har adgang til de bedste værktøjer og teknologier. Vi tager kraftfulde, gennemprøvede teknologier ud af lægens kontor og lægger dem i din håndflade for at understøtte din hudrejse, uanset hvor du er.

rødt lys ansigtlet acne

Din selvplejeopgradering starter her

let acne

Vores produkter er multifunktionelle og videnskabeligt understøttede. Resultaterne taler for sig selv. Opnå en strålende, glødende hud på få uger.

let acne