Denne sektion indeholder i øjeblikket ikke noget indhold. Tilføj indhold til denne sektion ved hjælp af sidebjælken.

Videnskabsstøttet skønhed for én og alle

Solawave er en hudplejeteknologivirksomhed baseret i Los Angeles, Californien. Vi er et team af iværksættere, ingeniører og hudplejeentusiaster, der har en mission om at gøre videnskabsstøttet hudpleje tilgængelig for alle.

Videnskabsstøttet
Godkendt af æstetikere
Rigtige resultater, hurtigt
Gennemprøvet teknologi

Vi tror ikke på fejl

Hos Solawave mener vi, at hudplejeindustrien er for fokuseret på såkaldte fejl og ufuldkommenheder. Hudpleje bør ikke handle om nedværdigelse. Hver enkelt af os navigerer vores hudplejerejse med vores egne unikke ambitioner.

For at hjælpe dig med at nå, hvad end dine mål måtte være, mener vi, at hver enkelt person har ret til hudpleje af høj kvalitet. Vores patenterede hudplejeteknologi, designet til alle køn, aldre og hudtyper, hjælper dig med at opnå glat, strålende hud, samtidig med at du bevarer din naturlige skønhed.

Vores historie

Efter mange års arbejde med hudpleje og skønhed, mens vi kæmper med vores egne hudproblemer, vender vi scriptet om, hvem der har adgang til de bedste værktøjer og teknologier. Vi tager kraftfulde, gennemprøvede teknologier ud af lægens kontor og lægger dem i din håndflade for at understøtte din hudrejse, uanset hvor du er.

Din selvplejeopgradering starter her

Vores produkter er multifunktionelle og videnskabeligt understøttede. Resultaterne taler for sig selv. Opnå en strålende, glødende hud på få uger.