Anmeldelser af Solawave

3. victoria beckham, tatcha og 11 flere "stille luksus" skønhedsmærker

"Nøglen til en minimal makeup-rutine har alt at gøre med hudforberedelse - og SolaWave er et højteknologisk værktøj (i en lille, rejsevenlig pakke), der har store berømtheder helt besat. Hvad angår min erfaring? Efter to uger af konsekvent brug om natten, var min største hudbekymring, som tilfældigvis er min hævede under øjnene, stort set blevet udryddet. Næsten et år senere er det stadig et must-have i min selvkærlighedsrutine."

13x prisvinder!

Overskrift 1

4. Solawaves celeb-elskede hudplejestav gav mig rød løber-værdig hud

"Efter to ugers brug af Solawave Wand & Serum var jeg dybt imponeret: Rødmen i mit ansigt og hævelser i nærheden af ​​mine øjne var aftaget betydeligt, jeg havde næsten ikke nogen nye pletter, og min hud føltes glattere. Jeg bemærkede også en generel opstramning og min huds glød. 


 Solawave Skincare Wand with Red Light Therapy & Serum Kit har været en fantastisk tilføjelse til min hudplejerutine. Min hud føles glat, og jeg bemærkede en forbedring i min huds tekstur inden for et par dage. Det er som at få en spa-behandling lige i mit eget hjem."

5. Som shoppingredaktør er her mine 35 yndlingsting, jeg har fundet i 2023 indtil videre

"Denne gadget. er. det værd! 👏🏾 At bruge Solawave var første gang, jeg introducerede rødlysterapi i min hudplejerutine, og forskellen i min hyperpigmentering er ærlig talt fantastisk. Tonen i mit ansigt er meget mere jævn og den mørke cirkler omkring mine øjne er næsten forsvundet. I bund og grund er det som en blanding af en jaderulle (som jeg i forvejen elsker at bruge) og en LED-maske i ét... også med mikrostrøm/vibrationsterapi. Du kan anvende den specifikke Solawave-aktivering serum eller en hvilken som helst ledende gel efter eget valg (jeg bruger selv en anden!), og den vil virkelig absorbere fordelene, når den bruges sammen med tryllestaven. Jeg bruger den kun én gang hver anden dag (om natten), og den er super afslappende. Min hud er altid ✨glødende✨ dagen efter!

Solawave er en LGBTQ-ejet lille virksomhed baseret i Los Angeles."

6. 13 bedste hjemmeredskaber til rødlysterapi at prøve (testet og gennemgået i 2023)

"Jeg er en ivrig ice-roller og gua sha sh-er, så det er ingen større overraskelse, at denne bærbare massage-enhed også har fået en plads i min daglige rutine. Det er et lille, gør-det-alt-værktøj, der udsender rødt lys, som menes at hjælpe med at reducere betændelse, gøre dit ansigt en smule mindre hævet, samt glatte fine linjer over tid, mens det blødt vibrerer og sender blide elektriske strømme ind i dine ansigtsmuskler for at give dem et midlertidigt strammere udseende (som min favorit mikrostrømsenheder)."      

kundefavoritter

4-i-1 Radiant Renewal Skincare Wand & Activating Serum Kit

1.326,99 kr.

Tilføj til kurv

Forny komplekst aktiverende serum

179,99 kr.

Tilføj til kurv

4-i-1 Skincare Wand & Serum Kit (2020-model)

1.045,99 kr.

Tilføj til kurv

4-i-1 hudplejestav (2020-model)

905,99 kr.

Tilføj til kurv