Solawaves pengepræmieuddeling - officielle regler

 

OFFICIELLE REGLER

 1. Intet køb er nødvendigt for at deltage eller vinde.
 2. Sådan kommer du ind: Tilmeldingsperioden for giveaway begynder den 20.11.23 med @solawaves post-meddelelse på Instagram og slutter den 27.11.23 kl. 23:59 ET. At gå ind: 
  • Følg @solawave på Instagram; 
  • Synes godt om og Gemme @solawaves giveaway-meddelelse Indlæg; og 
  • Tag 2 venner i kommentarfeltet 
 3. BETINGELSER: Åben for indbyggere i de 50 USA og DC, 18 år og ældre, undtagen for ansatte i Solawave Inc. ("Solawave") deres tilknyttede selskaber, datterselskaber og agenturer (samlet "Kampagnefester"), og medlemmer af deres nærmeste familie eller personer, der bor i samme husstand. Ugyldig, hvor det er forbudt.
 4. TEGNING: En tilfældig lodtrækning vil blive gennemført omkring den 28. november 2023 af Solawave for at vælge vinderen blandt alle modtagne kvalificerede bidrag. Den potentielle vinder vil få besked via direkte besked fra @solawave på Instagram og skal svare og give de anmodede betalings-/kontaktoplysninger inden for 24 timer for at acceptere præmien. Manglende svar inden for den gældende tidsperiode vil resultere i fortabelse af præmien, og Solawave har mulighed for at tildele præmien til en alternativ vinder. Præmien kan kun betales via check, ACH eller bankoverførsel til vinderens bankkonto. Alle indkomstskatter som følge af accept af præmien er vinderens ansvar. Ved at deltage i denne giveaway accepterer og accepterer deltageren disse officielle regler og Solawaves beslutninger, som er endelige i alle spørgsmål. Accept af præmien udgør også tilladelse til Kampagneparterne til at bruge vinderens navn og lighed til markedsføringsformål uden yderligere kompensation eller ret til godkendelse, medmindre det er forbudt ved lov. Alle føderale og statslige love gælder.
 5. Ansvarsbegrænsning: Ved at deltage i denne giveaway giver deltagere afkald på alle rettigheder til og holder kampagneparterne skadesløse fra ethvert krav, ansvar, tab, skade (herunder straf-, hændelige og følgeskader) eller udgifter (inklusive advokatsalærer) som følge af eller i forbindelse med deltagelse i denne giveaway eller accept, brug eller misbrug af præmien. NOGLE JURISDIKTIONER TILLADER IKKE BEGRÆNSNINGER ELLER UDELUKKELSE AF ANSVAR FOR TILFÆLDIGE SKADER ELLER FØLGESKADER, SÅ OVENSTÅENDE GÆLDER MULIGVIS IKKE FOR DIG. Kampagneparter er ikke ansvarlige for: sene, ufuldstændige eller forkerte tilmeldinger; en deltagers manglende modtagelse af præmiemeddelelser på grund af Instagrams platform eller for deltageres levering af forkerte eller på anden måde ikke-fungerende betalingsoplysninger; eller enhver typografisk, teknologisk eller anden fejl i offentliggørelsen af ​​tilbuddet, administrationen af ​​giveawayen eller annonceringen af ​​præmien. 
 6. PRÆMIE: Samlet præmie til den udvalgte vinder: US31.281,99 kr.
 7. Valg af lov og forum: Deltageren accepterer, at alle forhold, der opstår på grund af eller relateret til denne giveaway og disse officielle regler, er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovene i Delaware, uden at give effekt til nogen af ​​dens lovkonfliktbestemmelser heri. Deltageren accepterer endvidere, at enhver retssag, handling eller procedure, der opstår som følge af eller relateret til denne giveaway og disse officielle regler, udelukkende skal anlægges ved de relevante føderale eller statslige domstole i Los Angeles, Californien.
 8. PRIVATLIV: Oplysninger afgivet med et indlæg er underlagt privatlivspolitikken angivet på Solawave.co. For at læse privatlivspolitikken, Klik her
 9. SPONSOR: solawave inc. | 3641 holdrege ave, enhed b | los angeles, ca 90016