Solawave's House Visit Giveaway - officielle regler

 

OFFICIELLE REGLER

 1. Intet køb er nødvendigt for at deltage eller vinde.
 2. Sådan kommer du ind: Tilmeldingsperioden for giveaway begynder 23/12/23 kl. 12:00 PST med @solawaves post-meddelelse på Instagram og slutter 25/12/23 kl. 23:59 PST. At gå ind: 
 • Følg @solawave på Instagram; 
 • Synes godt om og Gemme @solawaves giveaway-meddelelse Indlæg; og 
 • Tag den ven du vil tage med til Solawave House i kommentarerne. 

Vi tilbyder også en alternativ adgangsform. For at deltage for at vinde kan du sende os dit navn og din e-mailadresse til [e-mail beskyttet] i giveaway-perioden.

 • BETINGELSER: Åben for indbyggere i de 50 USA og DC, 21 år og ældre, undtagen for ansatte i Solawave Inc. ("Solawave") deres tilknyttede selskaber, datterselskaber og agenturer (samlet "Kampagnefester"), og medlemmer af deres nærmeste familie eller personer, der bor i samme husstand. Ugyldig, hvor det er forbudt. 
  1. TEGNING: En tilfældig lodtrækning vil blive foretaget omkring den 26. december 2023 af Solawave for at vælge vinderen blandt alle modtagne kvalificerede bidrag. Chancerne for at vinde afhænger af antallet af modtagne bidrag. Den potentielle vinder får besked via direkte besked fra @solawave på Instagram, hvis de deltog via Instagram eller via e-mail, hvis de deltog ved at sende en e-mail til os. Både den potentielle vinder og den ven, der vil ledsage den potentielle vinder til Solawave House, skal underskrive og returnere den påkrævede erklæring om berettigelse og frigivelse inden for 24 timer for at acceptere præmien. Undladelse af at svare inden for den gældende tidsperiode og levere de påkrævede erklæringer om berettigelse og frigivelse vil resultere i fortabelse af præmien, og Solawave har mulighed for at tildele præmien til en alternativ vinder. BEMÆRK: Rejser og overnatning vil ikke blive leveret. Alle rejser til og fra Solawave House er vinderens ansvar. Ved at deltage i denne giveaway accepterer og accepterer deltageren disse officielle regler og Solawaves beslutninger, som er endelige i alle spørgsmål. Accept af præmien udgør også tilladelse til Kampagneparterne til at bruge vinderens navn og lighed til markedsføringsformål uden yderligere kompensation eller ret til godkendelse, medmindre det er forbudt ved lov. Alle føderale og statslige love gælder.
  2. Ansvarsbegrænsning: Ved at deltage i denne giveaway giver deltagere afkald på alle rettigheder til og holder kampagneparterne skadesløse fra ethvert krav, ansvar, tab, skade (herunder straf-, hændelige og følgeskader) eller udgifter (inklusive advokatsalærer) som følge af eller i forbindelse med deltagelse i denne giveaway eller accept af præmien, herunder deres besøg i Solawave House. NOGLE JURISDIKTIONER TILLADER IKKE BEGRÆNSNINGER ELLER UDELUKKELSE AF ANSVAR FOR TILFÆLDIGE SKADER ELLER FØLGESKADER, SÅ OVENSTÅENDE GÆLDER MULIGVIS IKKE FOR DIG. Kampagneparter er ikke ansvarlige for: sene, ufuldstændige eller forkerte tilmeldinger; en deltagers manglende modtagelse af præmiemeddelelser på grund af Instagrams platform eller enhver typografisk, teknologisk eller anden fejl i offentliggørelsen af ​​tilbuddet, administrationen af ​​giveawayen eller annonceringen af ​​præmien. 
  3. PRÆMIE: En dag for vinderen og en ven i Solawave House.
  4. Valg af lov og forum: Deltageren accepterer, at alle forhold, der opstår på grund af eller relateret til denne giveaway og disse officielle regler, er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovene i Delaware, uden at give effekt til nogen af ​​dens lovkonfliktbestemmelser heri. Deltageren accepterer endvidere, at enhver retssag, handling eller procedure, der opstår som følge af eller relateret til denne giveaway og disse officielle regler, udelukkende skal anlægges ved de relevante føderale eller statslige domstole i Los Angeles, Californien.
  5. PRIVATLIV: Oplysninger afgivet med et indlæg er underlagt privatlivspolitikken angivet på Solawave.co. For at læse privatlivspolitikken, klik her

  SPONSOR: solawave inc. | 3641 holdrege ave, enhed b | los angeles, ca 90016