led lysterapiled lysterapi

Led lysterapi, forklaret

af Andres Jimenez | 10. juli 2022
Har LED lysterapi kommet ind på din hudplejeradar? I dag nedbryder SolaWave-teamet lysterapi til hud, hvem det kan gavne, og hvad det har at tilbyde.

Hvad er LED lysterapi

LED ansigtsbehandlinger er blevet noget af et skønhedsbuzzword, men hvad er det egentlig? Lysterapi til hud er en ikke-invasiv hudbehandling, der bruger specifikke lysfrekvenser til at hjælpe med almindelige hudproblemer som acne, solskader og sårbehandling. 
lysterapi

Historien om LED-lysterapi

Ældre læsere husker måske en tåget instruktion fra deres læge, som en teenager med acne, om at 'få noget sollys'. Fototerapi er ikke en ny idé, men vi har haft brug for teknologien til at udvikle os for at give os mulighed for at bruge effektive, ikke-skadelige frekvenser og springe de dele af spektret over, der er knyttet til problemer som solskader. Efterhånden som teknologiske fremskridt er blevet gjort, er dette blevet nemmere og nemmere at gøre, med mange medicinske områder, der bemærker styrken af ​​rødt lys, terapi med blåt lys, infrarød terapi og andre isolerede spektrum, for at øge helingstid og vævsgendannelse. 

Hvordan virker led lysterapi?

LED-lysterapi har til formål at kombinere de potentielle regenerative kræfter i disse nyttige spektre til én enhed, der bekvemt kan bruges. Specifikt blev LED'er først udviklet af NASA for at hjælpe med at fremme plantevækst i rummet. Selvom der aldrig kom meget ud af det projekt, kan du i dag bruge en LED ansigtslys for at hjælpe dig med en række hudsygdomme. 

Hvad bruges LED lysterapi til?

De videnskabsbaserede resultater bag LED-lysterapi tyder på, at det har et stort potentiale for at hjælpe med en række inflammatoriske hudsygdomme. Fælles mål inkluderer rosacea, acne og tegn på aldring og solskader. Lad os se nærmere på, hvordan det potentielt kan hjælpe.
lysterapi til hudsygdomme

Led lysterapi til acne

LED lysterapi til acne fokuserer på at dræbe overfladebakterier, der irriterer tilstanden, samt beroligende overaktive oliekirtler, der bidrager til overproduktion af talg. Anti-inflammatoriske egenskaber hjælper også med at berolige acneudbrud, som LED lysterapi er forbundet med.

Led lysterapi til rosacea

Rosacea er en svær hudlidelse at behandle, især da vi endnu ikke er sikre på, hvad der faktisk udløser den til at udvikle sig hos nogle mennesker. Det menes at være forbundet med autoimmune tilstande, hvilket betyder, at beroligende kronisk underliggende betændelse kan have en indvirkning på dens udtryk - det, LED-lysterapi er kendt for at hjælpe. 

Led lysterapi mod rynker

LED lysterapi mod rynker rapporteres at virke på fibroblaster, de strukturer, der er ansvarlige for kollagenproduktionen i huden. Hvis vi kan stimulere kollagensyntesen i huden, kan vi hjælpe med at booste hudens elasticitet og holde huden fastere, længere. 
lysterapi mod rynker

Rapporteret Fordele ved LED-lysterapi?

Teorien er alt i orden, men i sidste ende er det, der virkelig betyder noget, om det virker. Hvilke fordele ved LED-lysterapi hævder folk?

Fordel #1 - reduceret inflammation

Mens akut inflammation kan være nyttig for kroppen, bliver vi mere og mere opmærksomme på, hvor skadelig kronisk inflammation er. Ved at lindre en sådan betændelse kan vi tilskynde til hurtigere heling.

Fordel #2 - sårheling

NASAs forskning ved hjælp af Navy Seals viste, at muskel-skeletskader ville hele hurtigere med LED-eksponering end uden.

Fordel #3 - ingen overfladeafskalning

Mange eksisterende behandlingsformer for hudsygdomme er nødt til at arbejde udefra og ind og efterlader ofte synlige spor som afskalning, betændelse og rødme, der kan gøre hverdagen vanskelig. Fordi LED-terapi kan trænge ind under det øverste hudlag, giver det et enormt potentiale for ikke-invasiv forbedring af hudtilstande. 

Introduktion til SolaWave

solbølge lysterapi

SolaWave er stolt af at kunne tilbyde en fire-i-en LED lysterapi apparat parring af fordelene ved LED lysterapi med andre lovende terapeutiske teknikker til at hjælpe dig med at bekæmpe acne, betændelse og ældningstegn. Specielt skabt til brugervenlighed i ansigtet, håber vi at kunne tilbyde dig en praktisk, bærbar hjemmemetodologi baseret på videnskaben om LED-lysterapi. Det er tid til at opleve den ultimative ansigtsbehandling derhjemme!

Forvandl din hud med solwave

Ikke sikker på, hvor du skal starte? Tag vores hudquiz.

Relaterede artikler

rød lysstav

Led lysterapi faq

af Jazmine Roxas | 16. august 2023