rødt lys terapirødt lys terapi

Ofte stillede spørgsmål om rødt lysterapi

af Andres Jimenez | 23. april 2022

Hvad er fordelene ved rødt lysterapi?

  • Reduktion i forekomsten af ​​ar, rynker og pletter
  • Stimulering af kollagenproduktion for en ungdommelig hud
  • Øget energiniveau
  • Bedre søvnkvalitet
  • Reduceret stress
  • Øget cirkulation og antal røde blodlegemer

fordele ved lysterapi

Hvor meget koster rødt lysterapi?

Rødt lys terapi kan koste mellem 175,99 kr. og 245,99 kr. pr session. En rød lyspære holder i omkring seks måneder, før den skal udskiftes, så de samlede omkostninger til rød lysterapi er mindre end hvad du ville betale for andre hudbehandlinger såsom laser eller kemisk peeling.

Er rødt lys terapi sikkert for hovedet?

Ja, rødlysterapi er sikkert for hovedet. Lysterapi er blevet brugt sikkert på hovedet og ansigtet i over 40 år. Der er ingen kendte bivirkninger fra rødt lysbehandling, når det bruges som anvist. Så forudsat at du bruger som anvist, er rød lysterapi sikkert for hovedet.

Kan rødlysterapi hjælpe dig med at sove?

Ja, rødt lys kan hjælpe dig med at sove. Rødt lysterapi kan forbedre din søvnkvalitet ved at hjælpe med at regulere din krops naturlige søvn-vågen-cyklus. Eksponering for rødt lys om aftenen kan hjælpe dig med at føle dig søvnig og fremme en afslappende nattesøvn.

fordele ved lysterapi

Hvilket serum virker med rødt lysterapi?

Hvis du bruger rødt lys til behandling af acne, en serum designet til brug af rødt lysterapi anbefales. Dette vil hjælpe din hud med at absorbere de røde lysbølger mere effektivt og fremme bedre resultater for at reducere udbrud. Hvis du har tør eller følsom hud, kan et anti-aging serum indeholdende hyaluronsyre også bruges før rødt lysbehandling.

lysterapi serum

Hvad bruges rødlysterapi til?

Rødt lys terapi kan bruges til at behandle en række forskellige hudsygdomme såsom acne, psoriasis, rynker og ar. Rødlysterapi kan også bruges til generel sundhed og velvære ved at øge energiniveauet, fremme bedre søvn og reducere stressniveauet. Bye Acne er en FDA-godkendt enhed, der kombinerer rødt og blåt lysterapi for at målrette mod mild til moderat acne.

Kan jeg bruge rødlysterapi, hvis jeg er solskoldet?

Det anbefales ikke at bruge rødt lysbehandling, hvis du er solskoldet. Det røde eller nær-infrarøde lys kan forværre forbrændingen. Derfor anbefales det, at hvis du bliver solskoldet, skal du vente, indtil forbrændingen er helet, før du bruger rødlysterapi.

Forvandl din hud med solwave

Ikke sikker på, hvor du skal starte? Tag vores hudquiz.

Relaterede artikler

Rødlysterapi og serum: dine nye bedste venner

Rødlysterapi og serum: dine nye bedste venner

af Andres Jimenez | 9. februar 2024
Foryngende hud med rødt lysterapi

Foryngende hud med rødt lysterapi

af Salif Thomas | 15. december 2023