Rødt lys terapi for arRødt lys terapi for ar

Rødt lys terapi for ar

af Andres Jimenez | 23. september 2022
Da NASA første gang brugte rødlysterapi til at hjælpe planter med at vokse i rummet, tænkte de sandsynligvis ikke på, at det en dag ville revolutionere hudbehandlinger. Denne type lysterapi bruger ikke-invasive teknikker til at stimulere cellerne og forbedre tegnene på ardannelse, rynker og acne. Du kan bruge den derhjemme i en tryllestav eller i et let panel til hele kroppen eller gå til en klinik for behandlinger, der ikke efterlader dig hævet og i smerte. Når du ser noget rødt lys terapi for ar før og efter billeder, vil du være overbevist om, at der er noget om denne type behandling.

Hvad er rødt lys terapi?

Rød lysterapi bruger en stråle af rødt lys til at skinne på huden og stimulere mitokondrierne til at producere mere energi. Dette giver derefter cellerne i din hud et boost til at udføre deres arbejde på dobbelt tid, hvilket inkluderer at skabe nye celler og helbrede beskadigede celler. Behandlingen med rødt lys bruges i måske 10-15 minutter om dagen, og effekten er synlig efter 20-30 dage. Når du ser på rødt lys terapi acne ar før og efter billeder, vil du blive overrasket over forskellen i hvor synlige arrene er efter 30 behandlinger sammenlignet med hvad de var i begyndelsen. Rødlysterapi er ikke en midlertidig løsning, virkningerne er langvarige.

Hvordan reducerer rød lysterapi rød ar?

Hvis du har acne ardannelse, så tænker du måske, at det er et permanent element i dit ansigt, og prøv bare at dække det til med makeup. Eller du prøver nogle invasive og smertefulde behandlinger som mikrodermabrasion, der fjerner et lag hud og efterlader dig med følsom hud og en rød, hævet teint i et par dage. Det kan være ret smertefuldt og dyrt at udføre denne form for behandling regelmæssigt. Når du prøver rødt lys terapi for ar, betaler du mindre uden nedetid. Denne behandling er ikke-invasiv, så du vil ikke lide nogen bivirkninger, og du vil se en mærkbar forbedring i dine ar.

Kan jeg lave rødlysterapi for ar derhjemme?

Rødlysterapi til ansigt og krop tager måske ikke lang tid hver dag, men det er besværligt, hvis du skal på klinik hver dag for at få det gjort. Dette kan tage dig timer ud af din dag. I stedet er der ting som f.eks. en stav til rødt lys, som du kan bruge i kort tid hver dag for at hjælpe med at reducere forekomsten af ​​ar på huden. Du kan se forskellen mellem rødt lysterapi ar før og efter resultater fra personer, der har brugt dem i korte perioder hver dag.
Rødlysbehandling for operationsar før og efter virkninger viser en mærkbar forbedring i reduktionen af ​​arrets udseende efter flere behandlinger. Det samme kan siges om behandlinger med rødt lys terapi acne ar.

Rødlysterapi for hele kroppen

Der er også rødt lys terapi ar enheder der kan skinne på hele kroppen. De kommer i paneler, og du kan stable dem eller lægge dem på gulvet og ligge ved siden af ​​dem som et solarie. Denne type terapi kan hjælpe hele kroppen med at føle sig forynget, afslappet og forfrisket. Du vil også begynde at bemærke, at huden på din krop bliver mere smidig og ser yngre ud.
Anekdotiske beviser tyder på, at efter en intens træning kan det at stå foran det røde lysterapipanel i 10 minutter hjælpe din krop til at føle sig bedre hurtigere og reducere restitutionstiden. Det samme kan siges om rød lysterapis evne til at reducere de skadelige virkninger af det blå lys, der udsendes fra vores elektroniske enheder. Dette blå lys forstyrrer kroppens evne til at producere melatonin og holder os derefter vågne, forstyrrer vores døgnrytme og forårsager helbredsproblemer. Rødlysterapi afslapper sindet og kroppen og giver os mulighed for at komme tilbage i vores rytmer, så vi kan få en foryngende og sund søvn.
Ar fra acne, operation eller et sår kan være pinligt, og de kan også give smerter og ubehag. Rødt lys terapi kan hjælpe med at afhjælpe dette problem non-invasivt, billigt og uden bivirkninger. Hvis du har nogle ar, du gerne vil slippe af med på grund af, hvordan de får dig til at føle, så prøv rødt lysterapi hjemme eller på en klinik. Efter et par sessioner vil du begynde at mærke en forskel i dine ar og hvordan du har det.

Forvandl din hud med solwave

Ikke sikker på, hvor du skal starte? Tag vores hudquiz.

Relaterede artikler

Rødlysterapi og serum: dine nye bedste venner

Rødlysterapi og serum: dine nye bedste venner

af Andres Jimenez | 9. februar 2024
Foryngende hud med rødt lysterapi

Foryngende hud med rødt lysterapi

af Salif Thomas | 15. december 2023