serum til brug sammen med rødlysterapiserum til brug sammen med rødlysterapi

Hvorfor vores Activating Serum er en kritisk komponent i din SolaWave-behandling

af Andres Jimenez | 22. august 2020

For dem af os, der er besat af at læse etiketter til hudplejeingredienser, kan du undre dig over, hvorfor de fleste mikrostrømvirksomheder tager meget for en ledende gel, der ser ud til at være lavet hovedsageligt af aloe vera. Faktisk kan en hurtig google-søgning konkludere, at aloe vera alene er en ligeværdig erstatning for ledende geler - men den antagelse er en smule misforstået. Lad os forklare:

 

Den ideelle byggesten til ledningsevne

Der er ingen tvivl om, at aloe vera gelens tekstur og fugt er et ideelt grundlag for enhver god ledende gel. Men selvom aloe vera også har evnen til at lede mikrostrøm, er det blot fordi aloe vera er 99% vand, et naturligt ledende materiale.

serum til brug sammen med rødlysterapi
Enhver ledende gel kræver et supplerende materiale (såsom kobber, zink, natrium eller syre) for korrekt at fordele mikrostrøm signaler på tværs af overfladen af ​​dit ansigt. Dette skyldes, at tilstedeværelsen af ​​elektrolytter opløst i vand skaber en overladet vej for elektricitet at passere igennem. Uden det er vand i sig selv en temmelig dårlig leder - så aloe vera alene kan bare være for svag til at bruge til mikrostrømsbehandling.

Men bare rolig, konsistensen af ​​aloe vera giver stadig en kraftfuld smørende sidemand, der hjælper din mikrostrømsenhed med at glide glat hen over huden, så den er ikke ude af arbejdet endnu!

 

SolaWave har noget til aloe-elskere derude

Her kl SolaWave skønhed, vi besluttede at tage alt, hvad du elsker ved naturens super-gel, og inkorporere det i vores eget aktiverende serum!

Vores serum er intet som andre ledende geler: det er organisk, let og vil ikke få dig til at føle, at du bærer en klæbrig ultralyds-gel-maske (vi græder bare ved at tænke på det). Med aloe vera-gel som base, hyaluronsyre som den kraftfulde leder og blå rejsfræsekstrakt som antioxidant, anti-inflammatorisk booster, er vores aktiverende serum din one-stop-shop for glad hud.

Lær mere om vores aktiverende serum her.

Forvandl din hud med solwave

Ikke sikker på, hvor du skal starte? Tag vores hudquiz.

relaterede artikler

rødt lys terapi

Mikrostrømme, forklaret

af Andres Jimenez | 2. september 2022
rødt lys terapi for knækkede kapillærer

Brækkede kapillærer er nemmere at behandle, end du tror

Hvordan virker mikrostrøm?

af Andres Jimenez | 27. august 2022